Livets suverænitet

– at lade det opstå på sine egne præmisser

Anmeldelse fra forlaget

Merete Gundersen skriver:

Ny udgivelse fra Livskildens Forlag.

Livskildens mest produktive forfatter, Arne Frost, er nu atter på banen. Denne gang med ikke mindre end to bøger med titlerne : Livets Suverænitet & Inkarnationen.

Arne Frost har meget på hjerte i sine bøger. Den røde tråd i hans forfatterskab handler om hvordan det er nødvendigt, at menneskeheden  får vished for, at vi alle skal bidrage  til det gode liv for os selv, for andre,  og for helheden . Vi opnår det ved at søge dybt i eget sind for at rense det for alle ubalancer, således vi ender med at fremstå  som ordentlige mennesker.

Arne kommer i sine bøger vidt omkring. Han berører: kærlighedens væsen, sandheden, sjælelivet, skyld  og skam, men også emner som tillid, tryghed og tro med meget mere. Bøgerne lægger op til selvrefleksion, dyb eftertanke,  for at lede os frem til at finde sin egen vej.

Alle bøgerne  tager læseren med på en dyb rejse ind i eget sind, for at blive den bedste udgave af sig selv, for at opnå at blive et kærligt og helstøbt medmenneske, som er på en evig rejse i tid og rum.